Scrii și ții doar pentru tine ce rezultă? Poate că nu strică să dai mai departe. Și ce ocazie mai bună decât să te înscrii la un concurs național de creație? Clubul Interact București Triumph te invită să îți încerci abilitățile de scriere creativă în următoarele categorii: proză, poezie, dramaturgie sau jurnalism, fiind prima ediție a concursului ,,Un condei triumphător”, destinat tinerilor de toate vârstele.
Pe lângă componenta competițională, evenimentul este unul caritabil: oferă susținere unor familii cu dificultăți socio-economice, iar donațiile primite sunt oferite integral unor familii identificate prin asociația Lume Bună. Prin acest proiect, speră organizatorii, vor reuși să ajute 3 familii din două județe prin achiziționarea necesarului care le va permite copiilor să-și continue studiile. Din acest motiv, înscrierea în competiție se face contra unei donații minime recomandate de 20 de lei. 

Secțiuni

Trimite o creație proprie până pe 17 aprilie, potrivită uneia dintre secțiuni, la adresa de mail interacttriumphliteratura@gmail.com. Te poți înscrie la:
Proză: cu o nuvelă de maximum 10 pagini sau un fragment de maximum 10 pagini de roman (însoțit de o prezentare succintă a întregii acțiuni).
Poezie: 5-10 creații lirice sau epice, pe orice temă aleasă.
Dramaturgie: o scenetă, o piesă scurtă de teatru sau 2-3 scene dintr-o creație dramatică mai amplă, însoțite de o scurtă rezumare a întregii piese.
Jurnalism: o scriere de cel mult 2 pagini pe una dintre temele date: ,,Este libertatea reală sau o iluzie?” sau ,,Frica de a trăi în prezent”.

Citește cu atenție regulamentul de aici. Detalii despre premii găsești aici. Succes!

Facebook Comments