Concurs | Câștigă invitații duble la A STAR IS BORN

Lady Gaga si Bradley Cooper și-au făcut o promisiune: el scoate cea mai onestă performanță actoricească de la ea, iar ea îl transformă în muzician adevărat. Și, împreună, au reușit să facă un film despre care criticii spun că e „perfect”, „sublim”, „intens” și „intim”. Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la A star is born / S-a născut o stea. Invitațiile sunt valabile la Cinema Movieplex din Plaza România. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Pentru acest actor care interpretează rolul starului Jackson Maine, S-a născut o stea înseamnă și debutul regizoral. De asemenea, melodiile din film sunt interpretate chiar de el, live pe set. Este celebru pentru rolurile din seria The Hangover, The A-team, Limitless sau American Sniper. Care este numele său?

1.  Bradley Cooper
2. Jared Leto
3. Matthew McConaughey

Vino să trăiești o poveste intensă de dragoste și să înțelegi de ce cei mai mari artiști ascund cele mai vulnerabile suflete. S-a născut o stea. O productie Warner Bros. Pictures in regia lui Bradley Cooper, cu Bradley Cooper, Lady Gaga, Sam Elliott și Dave Chappelle. Distribuit de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 19 octombrie.

Aștept răspunsurile corecte mai jos, în comentarii. Câștigătorii se aleg prin tragere la sorți în data de 28 octombrie și se anunță tot aici, pe site. 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *