Concurs | Câștigă invitații duble la SMALLFOOT

Imaginează-ți o lume în care Yeti descoperă că există… oameni. Legendele vorbeau despre aceste creaturi terifiante, cu dințișori albi și perfecți, cu respirație proaspată de mentă. Dar toți credeau că sunt doar povești de speriat copiii de Yeti. Asta până acum… Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 3 invitații duble la AVENTURILE LUI SMALLFOOT.  Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Personajul Percy, omul cu planul, e interpretat de acest artist roman – cântăreț, compozitor, producător muzical și antrenor la Vocea României. Smallfoot este al doilea său rol de dublaj de film. Care este numele lui?

1. Adrian Despot
2. Smiley
3. George Papagheorghe

Din 26 octombrie, Yeti se trezesc nas în nas cu… noi, în cea mai amuzantă animație 3D: Aventurile lui Smallfoot. Dublată în română de Smiley, Pavel Bartoș, Șerban Pavlu, Anca Iliese, Gabi Costin, Ionuț Ionescu, Ionuț Grama și Elias Ferkin.  O producție Warner Bros. Pictures şi Warner Animation Group, împreună cu Zaftig Films, animaţia „Aventurile lui Smallfoot” este distribuită în România de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 26 octombrie.

Aștept răspunsurile corecte mai jos, în comentarii. Câștigătorii se aleg prin tragere la sorți în data de 4 noiembrie și se anunță tot aici, pe site. 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *