Concurs | Câștigă invitații duble la FANTASTIC BEASTS: CRIMES OF GRINDELWALD

Din 16 noiembrie, viitorul se va schimba pentru totdeauna. Între lumile vrăjitorească și nevrăjitorească a fost pace de peste un secol. Acum, Gellert Grindelwald vrea să vadă acea pace distrusă și să stăpânească omenirea. Primul Lord Întunecat se va ridica. Sigurul care îl poate opri este pașnicul Newt Salamanda, care îi are alături de el în misiunea nebunească pe Dumbledore, Jacob, Tina, Queenie și ale sale animale fantastice. Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la ANIMALE FANTASTICE CRIMELE LUI GRINDELWALD.

Invitațiile sunt valabile la Cinema Movieplex din București. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

În Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald, cine interpretează celebrul personaj Dumbledore în tinerețe?

  1. Johnny Depp
  2. Jude Law
  3. Eddie Redmayne

O producţie Warner Bros. Pictures, „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald” este cea de-a doua parte din seria celor cinci aventuri din Lumea Vrăjitorească, imaginată de J.K. Rowling. Regizat de David Yates, cu Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Jude Law și Johnny Depp, filmul are premiera din 16 noiembrie în toată țara. O producție Warner Bros. Pictures distribuita de Vertical Entertainment. Trăiește magia în 3D, IMAX 3D și 4DX!

Aștept răspunsurile corecte mai jos, în comentarii. Câștigătorii se aleg prin tragere la sorți în data de 28 noiembrie și se anunță tot aici, pe site. 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *