Concurs | Câștigă invitații duble la ROBIN HOOD

Din 7 decembrie, revoluția începe cu un singur om. A fost lord, dar e nevoit să devină hoț. Nu mai este Robin de Loxley. Este Robin Hood. Și, împreună cu camaradul său Little John, plănuiește o revoltă fără precedent împotriva reprezentanților corupți ai coroanei britanice. Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la ROBIN HOOD.Invitațiile sunt valabile la Cinema Movieplex din București, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Actorul care îl interpretează pe Little John în film este celebru pentru rolurile din Collateral, Django Unchained, Horrible Bosses sau Baby Driver. Care este numele său?

a) Taron Egerton
b) Jamie Foxx
c) Samuel L. Jackson

Din 7 decembrie, Taron Egerton și Jamie Foxx atacă bogătașii unde îi doare mai tare: la bani. Vino la cinema să vezi Robin Hood, un blockbuster plin de acțiune, umor, confruntări epice și o poveste de dragoste memorabilă. O producție Summit Entertainment și Appian Way/ Safehouse Pictures, produs de Leonardo DiCaprio, în regia lui Otto Bathurst. Distribuit în cinematografele din România de Vertical Entertainment. Hai la cinema din 7 decembrie.

Aștept răspunsurile corecte mai jos, în comentarii. Câștigătorii se aleg prin tragere la sorți în data de 20 decembrie și se anunță tot aici, pe site. 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *