A fost condamnat pe nedrept. Și din prima secundă și-a început lupta acerbă pentru libertate. Hotărât să se întoarcă la iubita lui, Papillon (Charlie Hunnam) încheie o alianță neobișnuiță cu înstăritul Louis Dega (Rami Malek) care, în schimbul protecției sale, îi oferă eroului nostru banii necesari pentru a pune în practică un plan de evadare.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 3 invitații la filmul Papillon. Invitațiile sunt valabile la Cinema Movieplex din Plaza Romania Bucuresti, de luni până vineri. Câștigătorii afișati pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Interpretul lui Louis Dega, aliatul lui Papillon în film, a devenit actorul momentului odată cu rolul lui Freddie Mercury din Bohemian Rapsody, pentru care a fost răsplatit cu un Glob de Aur. Care este numele său?
a) Rami Malek
b) Miles Teller
c) Nicholas Hoult

Din 18 ianuarie, Papillon, celebra epopee a lui Henri Charrière despre supraviețuiere, nedreptate, dar și despre puterea prieteniei și a loialității primește o nouă ecranizare: dură, spectaculoasă și emoționantă. Papillon, cu Charlie Hunnam și Rami Malek. Un film distribuit de Vertical Entertainment. Mergi la cinema din 18 ianuarie.

Aștept răspunsurile corecte mai jos, în comentarii. Câștigătorii se aleg prin tragere la sorți în data de 1 februarie 2019 și se anunță tot aici, pe site. 

Facebook Comments