Editura Trei, în parteneriat cu Librăriile Cărturești, organizează o serie de întâlniri LIVE cu autorii tăi preferați, în cadrul FestivalYA, un festival de carte, muzică și idei young adult. În perioada 20 -26 iulie, oriunde te-ai afla, poți participa la festival şi poţi discuta sau doar urmări în direct întâlnirile cu Anna Todd, Jenny Han, Jennifer Niven, Ashley Elston, Angie Thomas, Rory Power și Maureen Johnson.

Programul FestivalYA este următorul:

Luni, 20 iulie 2020: Întâlnire cu ANGIE THOMAS, de la ora 19.00.
Dacă vrei să îi adresezi direct întrebări lui Angie, trimite un email la adresa inscrieri@carturesti.net cu codul ANGIE THOMAS și îți asiguri un loc GRATUIT la discuția cu ea. Dacă nu ai citit cele două cărți ale ei traduse în limba romană, le poți achiziționa de aici.

Marți, 21 iulie 2020: Întâlnire cu ASHLEY ELSTON, de la ora 19.00.
Dacă vrei să îi adresezi direct întrebări lui Ashley, trimite un email la adresa inscrieri@carturesti.net cu codul ASHLEY ELSTON și îți asiguri un loc GRATUIT la discuția cu ea. Dacă nu ai citit cartea ei tradusă în limba romană, o poți achiziționa de aici.

Miercuri, 22 iulie 2020: Întâlnire cu JENNIFER NIVEN, de la ora 18.00.
Dacă vrei să îi adresezi direct întrebări lui Jennifer, trimite un email la adresa inscrieri@carturesti.net cu codul JENNIFER NIVEN și îți asiguri un loc GRATUIT la discuția cu ea. Dacă nu ai citit cele două cărți ale ei traduse în limba romană, le poți achiziționa de aici.

Joi, 23 iulie 2020: Întâlnire cu RORY POWER, de la ora 17.00.
Dacă vrei să îi adresezi direct întrebări lui Rory, trimite un email la adresa inscrieri@carturesti.net cu codul RORY POWER și îți asiguri un loc GRATUIT la discuția cu ea. Dacă nu ai citit cartea ei tradusă în limba romană, o poți achiziționa de aici.

Întâlnire cu ANNA TODD, de la ora 19.00. 
Dacă vrei să îi adresezi direct întrebări Annei, trimite un email la adresa inscrieri@carturesti.net cu codul ANNA TODD și îți asiguri un loc GRATUIT la discuția cu ea. Dacă nu ai citit toate cărțile ei traduse în limba romană, le poți achiziționa de aici.

Vineri, 24 iulie 2020: Întâlnire cu JENNY HAN, de la ora 19.00.
Dacă vrei să îi adresezi direct întrebări lui Jenny, trimite un email la adresa inscrieri@carturesti.net cu codul JENNY HAN și îți asiguri un loc GRATUIT la discuția cu ea. Dacă nu ai citit toate cărțile ei traduse în limba romană, le poți achiziționa de aici.

Sâmbătă, 25 iulie 2020: Întâlnire cu MAUREEN JOHNSON, de la ora 18.00.
Dacă vrei să îi adresezi direct întrebări lui Maureen, trimite un email la adresa inscrieri@carturesti.net cu codul MAUREEN JOHNSON și îți asiguri un loc GRATUIT la discuția cu ea. Dacă nu ai citit cărțile ei traduse în limba romană, le poți achiziționa de aici.

Dacă le-ai citit cărţile şi ai curiozităţi punctuale sau dacă doar vrei să îi cunoşti virtual live şi să decizi care dintre ei te convinge să-i citeşti cărţile, ţine ochii aproape de pagina celor de la editura Trei şi fii pregătit să pui întrebări şi/sau să iei notiţe din înţelepciunea unora dintre cei mai cunoscuţi scriitori de literatură pentru adolescenţi ai momentului! Hai la festival şi participă online aici!

Facebook Comments