Fanii rock-ului alternativ vor avea parte de un excelent concert acustic al îndrăgitei trupe Coma! Concertul va avea loc în Kruhnen Musik Halle, sâmbătă 26 septembrie 2020, de la ora 21:00, cu o capacitate redusă pentru putea găzdui publicul în condiții de siguranță. Coma, în muzică, înseamnă energie pură de metal alternativ adusă pe scenă de cei 6 membri: Cătălin Chelemen (voce principală), Răzvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitară), Sorin Petrescu (bas), Răzvan Rădulescu (aka Hefe, DJ), Matei Tibacu (chitară).

Trupa longevivă a fost înființată în ’99 și a lansat până în 26 noiembrie 2016 patru albume, ultimul dintre ele intitulat Orizont, un album declarat – aproape în unanimitate – ca fiind „cel mai frumos album de pe Pământ”. De la înființare până în prezent, trupa a susținut zeci de concerte în România și a fost prezentă la multe festivaluri importante precum Bestfest, Peninsula, Coke Live, Stuffstock, Roșia Montană, Studentfest Timișoara, festivalul de Snowboard de la Bâlea Lac, Mountain Bike la Poiana Brașov, motociclism – MotoRock la Ploiești și a susținut nenumărate concerte în Rockstadt.

Despre eveniment

Biletele pentru eveniment costă 60 de lei și se pot achiziționa cash în avans de la RocKafenea sau de la intrare în ziua evenimentului în limita locurilor disponibile. Accesul se poate face numai în baza biletului valid pentru toți spectatorii. Pentru a evita aglomerația și pentru a ne ocupa locul preferat la masă, suntem rugaţi să venim din timp. Ei deschid la ora 17:00. În tot arealul locației, inclusiv pe mese, vom găsi la îndemână dispensere cu dezinfectant pentru mâini pe care suntem rugaţi să le folosim cât se poate de des. Reprezentanţii Rockstadt informează că au luat toate măsurile de igienă, dezinfectare, distanțare socială si prevenire a răspândirii virusului atât în ceea ce privește angajații și locația, cât și clienții, dar ni se reaminteşte că responsabilitatea este comună.

De asemenea, se poate consulta şi regulamentul lor, care este disponibil pe COMA live acoustic in Kruhnen Musik Halle. Acesta se aplică în întreaga locație, atât în exterior, cât și în interior.

Facebook Comments