Concertul Hooverphonic de la Brașov are loc pe 7 octombrie 2021. Sunt disponibile doar 800 de bilete, dintre care primele 100 au fost deja vândute.

Hooverphonic vin din Belgia și în cei peste 20 de ani de activitate au lansat 10 albume, dar și hituri precum “Mad About You”, “Eden” sau “2 Wicky”, combinând trip hop-ul cu rockul alternativ și cu muzica electronică. Cel mai recent material discografic este ”Looking For Stars”, care a fost lansat în 2018.

Concertul din Kruhnen Musik Halle va fi marcat mai ales de reîntoarcerea solistei Geike Arnaert, artista care a urcat pe scenă alături de Hooverphonic din 1997 până în 2008. Aceasta a revenit în trupă anul trecut, iar momentul a fost celebrat cu o relansare a cunoscutei piese Mad About You, care împlinise 20 de ani.

Pentru acest concert, bilete se pot achiziționa în format electronic de AICI, începând de vineri, 19 martie.

HOOVERPHONIC

De peste două decenii, Hooverphonic sfidează clasificările – de la trip-hop la electro-pop, trupa a reușit să-și surprindă fanii cu absolut fiecare lansare. Trupa a devenit cunoscută în 1996, când piesa 2 Wicky a fost inclusă în coloana sonoră a filmului Stealing Beauty (Io Ballo da Sola – în regia lui Bernardo Bertolucci). Hooverphonic a lansat 10 albume, dar și hituri precum “Mad About You” sau “Eden”. Cel mai recent material discografic este ‘Looking For Stars’ care a fost lansat în 2018 – albumul este unul intens și intim, fiind foarte bine primit atât de către fanii trupei, cât și de presa de specialitate.

Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme, precum CSI, La Femme Nikita, I Know What You Did Last Summer, Permanent Midnight, The Interview, Stealing Beauty sau Third Watch. În 2020 Hooverphonic trebuia să reprezinte Belgia la concursul Eurovision, însă acesta a fost anulat din cauza pandemiei.

Despre eveniment

Acesta este un eveniment BestMusic Live Concerts. Sunt disponibile doar 800 de bilete. Primele 100 de bilete au fost deja vândute, la prețul de 89 lei. Următoarele bilete costă 99 de lei în presale și 120 de lei la intrare. Bilete se pot achiziționa de pe iabilet. Accesul se poate face numai în baza biletului valid pentru toți spectatorii.

Ne vedem la concert!

Facebook Comments